lördag 3 september 2011

undrar vad grannarna går på?

Det hörs dunk, dunk, dunk - yl och skrän från grannarna. Partyt har pågått typ från klockan 11 i morse... And stilll going strong...
Partyt verkar bli mer party för varje timme, vi som trodde att maxvolymen var nådd vid en två tiden- vi hade fel! Mellan varven hörs lite tjoande. Vi har konstaterat att det inte bara kan vara glädje dom tjoar av, inte heller sprit. För dricker man sprit i den mängden från klockan 11 till 20 så tjoar man inte längre. Och höra på dunka dunka orkar man inte heller.
Mera misstänksamt blir partyt av de täckta fönstren och den odefinierbara röklukten i trappen.
Min gissning är att det är nån ny typ av gott och blandat dom går på. Gott och blandat - party nonstop remix.
Gissar på att den inte är värst laglig heller.
Men, det finns ju en chans att det bara är döva och blinda oxå. Eller att det inte är hemma och har glömt på rökelsen och musiken. Eller att de framkallar foton och eldar importerade pellets och för att inte somna innan alla foton är klara så har de på musiken. Eller spelar igenom alla dunka dunka låtar på maxvolym för att se hur länge grannens kakel håller. Eller så byts folket i lägenheten ut var femte minut, för det är vad jag gissar att man skulle stå ut där inne, dock talar frånvaron av dörröppningar emot detta förslag.
Nu återstår att se hur länge de orkar hålla på...

Inga kommentarer: